Van 17 tot en met 21 mei is het feest bij Vliegen Woninginrichting. Kom tijdens de Woonweek kijken naar onze vernieuwde winkel en profiteer van leuke acties en kortingen. Of schrijf u in voor één van de workshops!

Programma

Dagelijks:
Leuke acties en kortingen. Onder andere: tweede Luxaflex-hor voor de halve prijs, tweede M-line matras/hoofdkussen voor de halve prijs.

Expositie en presentatie van verschillende (jonge) productontwerpers en ondernemers uit Gulpen. Er is werk te zien van onder andere Dik Scheepers (meubels, keramiek), MAUDMAUD product en interieurvormgeving, Solange Hagenaars van Sooltzter (textiel), Maurice Arntz (meubels) en prachtig glas in lood van Dieter Lievens. Daarnaast zijn er presentaties te zien van onder andere Kwarts en Co., Plan Keukens, IJzerwaren Knubben, Tuindesign Ten Horn en Bloemenboetiek ’t Blumpke.

Kleur- en interieuradviseur aanwezig voor advies op maat.

Dinsdag 17 mei:
Kom uw eigen moodboard maken! Aanmelden is niet nodig. Fenna en Maud zijn de hele dag aanwezig om u te helpen met het uitzoeken van staaltjes en beeldmateriaal.

Woensdag 18 mei:
Tussen 16.00 en 18.00: Gratis workshop door Loet en Juulke van Het Werkgebouw in Maastricht. Het thema is ‘upcyclen’: van restmateriaal iets nieuws maken. Meer info over de inhoud volgt! Inschrijven kan nu alvast door een mailtje te sturen naar info@vliegenwoninginrichting.nl of te bellen naar 043-450 1584.

Donderdag 19 mei:
Kom uw eigen moodboard maken! Aanmelden is niet nodig. Fenna en Maud zijn de hele dag aanwezig om u te helpen met het uitzoeken van staaltjes en beeldmateriaal.

Vrijdag 20 mei:
Overdag kunt u van 10.00 tot 18.00 de expositie komen bekijken en uw voordeel doen met de leuke acties en kortingen.

Van 19.00 tot 21.00 u vindt er een ondernemersborrel plaats met gastspreker Frans Lalieu over het belang van lokaal ondernemen. Alleen voor genodigden. Indien u interesse heeft om hieraan deel te nemen kun u zich aanmelden middels een mail naar info@vliegenwoninginrichting.nl o.v.v. Frans Lalieu.

Zaterdag 21 mei:
De hele dag gratis interieuradvies door een styliste of binnenhuisarchitect van Inspiration Tour. Wel even vooraf aanmelden. Dit kan hier.

 

Graag tot ziens tijdens de Woonweek bij Vliegen Woninginrichting Gulpen van 17 tot en met 21 mei 2016!