‘Het zonnetje in huis’

Of niet. Want soms wil je het zonnetje uit huis houden met zonwering.

In dat geval bent u bij Vliegen Woninginrichting aan het juiste adres want bij ons vindt u naast gordijnen ook alles op het gebied van binnenzonwering.

Als het zonnetje toch een beetje in huis mag is de Luxaflex Duette Batiste een mooi product voor u. Voor een heerlijk donkere slaapkamer bieden wij verduisterende Sunway rolgordijnen van hoge kwaliteit.

Binnenzonwering weert niet alleen zon maar ook nieuwsgierige blikken. Met een TopDown BottomUp systeem is het mogelijk om tegelijk licht binnen te laten en pottenkijkers te weren.

En heeft u een grote raampartij die tevens als doorgang dient dan zijn paneelgordijnen zoals bijvoorbeeld Panel Track een mooie optie. Grote schermen van textiel, metaal of zelfs rijstpapier die u makkelijk en soepel opzij kunt schuiven.

Gaat het om gewone ramen dan heeft u de keuze uit bijvoorbeeld een plissé gordijn of horizontale jaloezieën. Tegenwoordig bestaan er prachtige Duette Shades waarbij de bediening automatisch gaat en touwtjes onzichtbaar zijn.

Of u nu kiest u voor een rolgordijn, Silhouette, Facette, horizontale jaloezieën, shutters, vouwgordijnen of Roman Shades, Vliegen Woninginrichting biedt een ruime collectie van hoge kwaliteit binnenzonwering.

Bij Vliegen Woninginrichting kunt u alle producten bekijken en proberen. Tevens zijn de collectieboeken van diverse gerenommeerde merken als Luxaflex, Sunway, Decoline, Wood & Washi aanwezig.