‘verbinding en samenhang’…

Zoals u waarschijnlijk al weet: een vloerkleed verbindt en brengt de ultieme samenhang in elk interieur!

Er zijn talloze mogelijkheden op vloerkleden gebied. Het creëren van een ‘wooneiland’ is er daar één van. De salontafel en de zitmeubels worden deels of zelfs volledig óp het kleed geplaatst waardoor er echte cohesie ontstaat. ‘Vloerkleed op maat’ is daar dé oplossing voor. De collecties van onder andere Desso, Parade, Bonaparte, Cunera en van Besouw zijn daar zeer geschikt voor.

Voor exclusievere vloerkleden van uiteenlopende kwaliteiten en merken, dessins en kleuren in standaardmaten en als maatwerk leverbaar kunnen we bij Brink&Campman terecht. Hun collectie wordt in Nederland ontwikkeld en voor een belangrijk deel óók in Nederland geproduceerd! Hoogpolig, platgeweven, handgeknoopt, handgetuft, de collecties van Brink&Campman zijn een lust voor het oog. Brink&Campman is tevens leverancier van de vloerkleden collecties van Wedgwood home, Harlequin, Sanderson, Bluebellgray, Scion, Morris&Co en Ted Baker.

Wilt u een uniek kleed, dat u zelf samenstelt en waarvan u zelf de grootte bepaalt? Ook dat is mogelijk. Het Limburgse bedrijf De Millenerpoort biedt u daar alle mogelijkheden toe. Voordat de definitieve keuze wordt gemaakt produceert De Millenerpoort een toefje of zelfs een staaltje voor u als voorbeeld zodat u dit thuis op kleur en dessin kunt beoordelen.

Uiteraard helpen wij u bij het maken van de keuze, zowel wat kleur, dessin en afmeting betreft. Wij adviseren u nadrukkelijk een antislip ondertapijt aan te schaffen, voor zover het vloerkleed hier nog niet van voorzien is. Ondertapijt verlengt de levensduur van uw karpet, is warmte- en geluidsisolerend en verhoogt het comfort. Tevens raden wij u aan uw vloerkleed regelmatig te stofzuigen. Voor informatie over vlekken kunt u de servicelijn van James raadplegen: www.james.nl. De producten van James zijn verkrijgbaar bij Vliegen Woninginrichting.

 

afmeting-vloerkleed