Gordijnen op maat

‘Van zwierig tot zwaar’

Bij Vliegen Woninginrichting houden we van stof. Textiel, voor de duidelijkheid. In onze winkel kunt u kiezen uit meer dan 6000 stalen van verschillende stoffen. En van die stoffen maken we graag gordijnen op maat. Want een gordijn kan veel voor een ruimte betekenen. Het doet wonderen voor de akoestiek, weert nieuwsgierige blikken van buiten en maakt de sfeer en uitstraling van je interieur af.

Twijfelt u over de aanschaf van gordijnen? Laat u verrassen door de mogelijkheden. De toepassingen zijn heel divers. Zo maakt een mooi gevoerd overgordijn uw kamer direct warm en knus. Een inbetween zorgt ervoor dat de ruimte licht blijft. Wellicht wilt u uw uni gordijn verfraaien door er een organza of een ausbrenner voor te hangen? Wat keuze betreft bent u bij Vliegen Woninginrichting aan het juiste adres. De complete collectie’s van onder andere Kendix, De Ploeg, Artelux, Loft79, Wind, Christian Fischbacher en Kobé zijn aanwezig in de showroom.

Uiteraard gaat het niet alleen om het grote aanbod in stoffen. De mogelijkheden in confectie zijn zeker niet onbelangrijk. In de loop der jaren is op dit gebied veel veranderd. Vliegen Woninginrichting gaat met de tijd mee en zo zijn we nu helemaal weg van de wave-uitvoering, waarbij de plooien prachtig recht en regelmatig vallen. Maar ook andere confectiemethodes behoren tot de mogelijkheden. Ons atelier vervaardigt alle stoffen naar uw wensen. Een vlinderplooi, retourplooi en triplooi zijn standaard uitvoeringen, al dan niet met loodveter of onderzoom.

Naast stof en confectie is ook het ophangsysteem een belangrijke factor. Inmiddels heeft Vliegen Woninginrichting ook een mooie collectie rail- en roedesystemen in huis. De merken Interstil en Decoline lopen hierin voorop; uw nieuwe gordijnen zijn pas echt compleet als ze aan een bijpassend rail- of roedesysteem hangen!

Moderne spankabels, strakke design edelstaal railroedes, massieve messing roedes, glans of mat, hout of aluminium, met bladgoud of kristalglas, aan plafond of tegen de wand. Oneindig veel mogelijkheden dus!

Bij Vliegen Woninginrichting kunt u in de showroom veel voorbeelden zien en uiteraard kunnen wij u ook ter plekke adviseren.