‘De prinses op de erwt’

Als u tegenwoordig op zoek gaat naar een nieuwe bedinhoud zult u versteld staan van de mogelijkheden. Op het gebied van technisch slapen zijn er veel mooie oplossingen die uw slaapkamer een luxe uitstraling geven en tegelijk zorgen voor een goede nachtrust. Hieronder geven wij een samenvatting van de mogelijkheden. Maar we zeggen er alvast bij: bij goed slapen komt meer kijken dan u denkt, kom proefliggen en gun uzelf ons persoonlijke advies.

Zowel bij een bed als bij een boxspring kiest u een matras dat bij u past. Naast persoonlijk advies, heeft u bij ons ook de mogelijkheid om proef te liggen. Veel matrassen liggen als proefmodel in de winkel zodat u het verschil kunt voelen tussen bijvoorbeeld een soepele pocketvering of een stevige traagschuim matras. Veel mensen maken zich zorgen dat de keuze die ze in een middag maken niet de juiste is. Meestal is dit niet nodig, want door het stellen van de juiste vragen en het proefliggen op verschillende matrassen zoeken wij samen met u naar een heerlijk matras. En mocht u toch écht de verkeerde matras gekozen hebben, dan bieden onze leveranciers een inruilgarantie van 90 dagen.

Voor een compleet bed, van bodem tot topper kunt u bij Vliegen Woninginrichting terecht. Wij voorzien u van professioneel advies en kunnen u veel voorbeelden laten zien en voelen. Kom proefliggen in onze winkel en laat u adviseren!

Naast bedden, boxsprings, spiralen, lattenbodems en matrassen hebben wij ook een ruim assortiment hoofdkussens, dekbedden en beddengoed, ook voor toppers en verstelbare bedden (onder andere splithoeslakens).