Prachtige houten zonwering van Sunway

Sunway staat bekend om de moderne, frisse en jonge uitstraling van haar zonweringsproducten. Al jaren weten ze ons steeds opnieuw te verrassen met mooie nieuwe collecties. Sinds een paar jaar zijn we natuurlijk verzot op de houten zonwering: jaloezieën en rolgordijnen. En die heeft Sunway ook!

Dus als de postbode met haar pakketje bij ons binnenloopt en we mogen weer een doosje met nieuwe stalenboeken in ontvangst nemen, dan beginnen wij ons al te verheugen. Wat zou het dit keer zijn? Nieuwe kleurtjes? Een nieuw product?

Allebei! We hebben twee mooie dozen met stalenboeken en -waaiers van de nieuwe collectie houten zonwering binnen. Er zit van alles in, van houten jaloezieën tot een houten vouwgordijn, de Woodweave. Hieronder zal ik uitleggen wat de nieuwe collectie inhoudt. U bent natuurlijk van harte welkom om deze met eigen ogen in onze winkel te komen bekijken!

De producten

We beginnen maar bij het begin. Brede, houten horizontale jaloezieën. Een beetje breed of extra breed. Met een gladde afwerking of een subtiele houtnerf.  Mooi afgewerkt met bijpassend band, ook verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren, zelfs met motiefjes! De foto’s die de staaltjes begeleiden laten ons interieurhart sneller kloppen, licht, ruimtelijk en alles is op elkaar afgestemd. De jaloezieën maken het plaatje helemaal af. We zien strakke interieurs met een hoogglans tegelvloer en een superstrakke donkere houten jaloezie. Maar ook een spierwitte, lichte woonkamer met een wit bankstel, koperen lamp en een wit Woodweave houten vouwgordijn. Deze producten hadden we al, de plaatjes erbij bevestigen alleen wat we al wisten: houten zonwering is mooi in ieder interieur.

sunway collectieboek (2) sunway collectieboek (3) sunway houten jaloezieën

De kleuren

Wat meteen opvalt als je de stalenboeken en -waaiers inkijkt zijn de moderne kleuren. Zowel de horizontale jaloezieën als de Woodweave zijn nu ook te krijgen in alle kleuren die bij 2016 horen. Het boek begint natuurlijk met de wat meer neutrale tinten en alle soorten wit in mat of hoogglans die je je maar kunt voorstellen en daarna begint het feestje!  De kleuren zijn helemaal van deze tijd. Denk aan pasteltinten maar ook taupe en alle schakeringen blauw-groen.  Zelf zie ik het al helemaal voor me: een mooie Woodweave in het mintgroen voor onze nieuwe badkamer. Die eerst nog verbouwd moet worden. Maar alvast een beetje dromen kan geen kwaad, toch?

sunway woodweave houten zonwering    sunway houten jaloezie

En, ziet u het ook al een beetje voor zich? We zien u graag in onze winkel waar we u met alle liefde voorzien van een advies over zonwering voor uw interieur.