Gratis Workshop Marmoleum Upcyclen

//Gratis Workshop Marmoleum Upcyclen

Gratis Workshop Marmoleum Upcyclen

foto 1 foto 4 foto 2
Workshop: Kom op woensdag 18 mei uw eigen onderzetters van Marmoleum maken!

Tijdens onze woonweek van 17 tot en met 21 mei 2016 is er bij Vliegen Woninginrichting van alles te beleven. Op woensdag 18 mei trekken we de knutselspullen uit de kast en kunt u tijdens de workshop gratis uw eigen onderzetters komen maken.

Waarom deze workshop? We houden niet van weggooien. In ons magazijn stapelen de dozen met staaltjes die uit collectie zijn zich vaak op. Gelukkig kunnen we regelmatig scholen en andere instellingen blij maken met een doos stofjes of een boek met behang dat uit collectie is.

Maar volgende week gaan we zelf aan de slag met restanten! We gebruiken Marmoleum, een oersterk en duurzaam natuurproduct. Loet en Juulke hebben een ontwerp gemaakt voor een onderzetter in een moderne, geometrische vorm. Door deze vorm kun je de onderzetters los gebruiken voor een glas maar ook in elkaar schuiven om zo een grote onderzetter te vormen voor een pan of een ovenschaal.

Het leuke is dat u zelf uw onderzetter kunt komen maken! U leert verschillende technieken die ook gebruikt worden bij het verwerken van Marmoleum.

De workshop wordt gegeven door Loet Gescher en Juulke Brosky van Het Werkgebouw in Maastricht.

We starten om 16.00 uur en de workshop duurt tot ongeveer 18.00 uur. Aanmelden kan via ons Facebookevenement, door een mailtje te sturen naar info@vliegenwoninginrichting.nl of door even te bellen naar 043-450 1584.

Tot volgende week!

By |Nieuws|