‘Styling door een professional. ‘

The Finishing Touch - Gulpen - Uw interieur specialist
Wij werken nauw samen met de interieurstyliste van The Finishing Touch.
Een fijne plek om te wonen, te werken en te leven staat of valt met een aangename sfeer en een goed op elkaar afgestemde en praktische inrichting.

Het (her)inrichten van uw huis brengt veel lastige vragen met zich mee en kan hierdoor een tijdrovende klus worden. Want hoe krijgt u die sfeer waarin u zich prettig voelt en op welke manier kunt u de ruimte het beste indelen? Welke producten sluiten technisch gezien het beste aan op uw wensen?

Wij helpen u keuzes maken voor de indeling van de ruimte, het kleurgebruik en eventueel de meubels, verlichting en accessoires. Ook zijn wij bekend met de technische aspecten van nagenoeg alle raamdecoraties en vloerbedekkingen en kunnen u van een gedegen productadvies voorzien. Op deze manier nemen wij u graag het (denk)werk uit handen!

Uw inrichting wordt zo geen standaard inrichting maar een interieur met een heel eigen karakter. Uw eigen ideeën in combinatie met creatieve interieuroplossingen, daar gaan wij voor. Met enthousiasme en betrokkenheid helpen wij u bij het creëren van uw droominterieur.
Aan onze webshop wordt nog gebouwd. Binnenkort kunt u hier online uw bedtextiel bestellen. Laat u in de winkel of aan huis adviseren door onze professionele en ervaren interieurstyliste.

www.thefinishingtouch.nl