‘En…Actie!’

Regelmatig treft u hier leuke aanbiedingen en acties op het gebied van wonen. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws of kijk/ volg op onze Facebook pagina voor het laatste nieuws en de actuele acties. Heeft u elders een actie gezien van een van onze leveranciers en hebben wij deze hier nog niet gepresenteerd, neem dan gerust contact met ons op, wij proberen zoveel mogelijk alle aanbiedingen te volgen.


Sunway Winteractie: Design optie gratis bij horizontale jaloezieën!

Upgrade uw horizontale jaloezie naar een Design jaloezie en creëer een unieke en chique uitstraling. De Design elementen bestaan uit een aluminium koof, een bijpassende aluminium tuimelstang en een speciale, aluminium design onderlat.

De actie loopt van 1 december 2017 tot en met 31 januari 2017.

 

Sunway Winteractie: Design optie horizontale jaloezie GRATIS!

Upgrade uw horizontale jaloezie naar een Design jaloezie en creëer een unieke en chique uitstraling.

 


 Opruiming showmodellen, onder andere Auping, Norma, M-Line en Kreamat!

Het is weer tijd voor nieuwigheden op woon- en slaapgebied. Uiteraard gaan wij daar in mee. Maar daar hebben we natuurlijk ook plek voor nodig. Daarom kunt u vanaf 4 september profiteren van goede aanbiedingen van al onze showmodellen. Kom naar de winkel en kijk of u van een mooi voordeel kunt profiteren!

 

 

 


 MLine zet de vaart erin: 2e matras en kussen voor de halve prijs!

Goed slapen begint met de juiste techniek. Van maandag 24 juli 2017 tot en met 10 december 2017 krijgt u de 2e matras en het 2e kussen voor de halve prijs.

Na de vakantieperiode weet iedereen het: oost, west, eigen matras is altijd het best!

MLine zet de vaart erin: 2e matras en kussen voor de halve prijs.

Goed slapen begint met de juiste techniek. MLine zet de vaart erin met een mooie actie: 2e matras en kussen voor de halve prijs.


€400,- combinatievoordeel op de Auping Original boxspring

Kies voor een complete Original boxspring met hoofdbord, bedbodem en matras en ontvang €400,- combinatievoordeel. De Original boxspring biedt optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS). De verschillende ventilerende materialen van de boxspring met spiraalbodem en matras zorgen voor een perfect samenspel. Kom naar onze winkel en ervaar de Original boxspring zelf.

auping original boxspring combinatievoordeel