‘En…Actie!’

Regelmatig treft u hier leuke aanbiedingen en acties op het gebied van wonen. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws of kijk/ volg op onze Facebook pagina voor het laatste nieuws en de actuele acties. Heeft u elders een actie gezien van een van onze leveranciers en hebben wij deze hier nog niet gepresenteerd, neem dan gerust contact met ons op, wij proberen zoveel mogelijk alle aanbiedingen te volgen.

 


Sunway Simplicity TopDown/BottomUp motor voor speciale introductieprijs!

Introductiekorting Sunway Color on Demand TopDown/BottomUp motir!

In de periode van 24 september t/m 11 november 2018 ontvangt u de Simplicity Top-down Bottom-up motor voor de speciale introductieprijs van € 245,-, bij aankoop van een Duette® Color on Demand Shade. Dit betekent een voordeel van liefst € 100,- per product.

 

Onlangs heeft Sunway de nieuwe Simplicity Top-down Bottom-up motor geïntroduceerd voor de Duette® Color on Demand Shades. Om extra aandacht voor deze collectie en de nieuwe motor te genereren, hebben ze een mooie Najaarsactie voor u!

 


€400,- combinatievoordeel op de Auping Original boxspring

Kies voor een complete Original boxspring met hoofdbord, bedbodem en matras en ontvang €400,- combinatievoordeel. De Original boxspring biedt optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS). De verschillende ventilerende materialen van de boxspring met spiraalbodem en matras zorgen voor een perfect samenspel. Kom naar onze winkel en ervaar de Original boxspring zelf.

auping original boxspring combinatievoordeel