‘En…Actie!’

Regelmatig treft u hier leuke aanbiedingen en acties op het gebied van wonen. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws of kijk/ volg op onze Facebook pagina voor het laatste nieuws en de actuele acties. Heeft u elders een actie gezien van een van onze leveranciers en hebben wij deze hier nog niet gepresenteerd, neem dan gerust contact met ons op, wij proberen zoveel mogelijk alle aanbiedingen te volgen.


Met MLine knallend het jaar uit!

Met de nieuwe actiecampagne van MLine gaan we knallend het jaar uit!

Bij aankoop van twee MLine matrassen kunt u voor € 300.00 aan aanverwante artikelen uitzoeken. Bij de aankoop van een kompleet nieuw MLine ledikant geldt zelfs een shoptegoed van € 500.00!

De actieperiode loopt van 10 december 2018 tot en met 6 januari 2019.

Met de actiecampagne van MLine "knallend het jaar uit!"ontvangt u bij aankoop van MLine matrassen of een MLine ledikant of boxspring een shoptegoed van € 300.00 tot € 500.00.


Auping Wintersale op de meest duurzame producten!

Auping staat voor kwaliteit. Elk product wordt gemaakt met aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. De gedachte van Johannes Auping om deze producten te maken voor langdurig gebruik heeft Auping de afgelopen 130 jaar vastgehouden en verder uitgewerkt. Duurzaamheid zit in hun vezels, ze zijn zich bewust van hun rol en verantwoordelijkheid in een veranderende wereld.  
Daarom bieden wij tijdens de Wintersale de meest duurzame producten van Auping aan met mooie kortingen.

Tijdens de Auping Wintersale 2018 krijgt u op de meest duurzame producten een mooie korting!

De Auping Wintersale loopt van 14 december 2018 tot en met 3 februari 2019.


Sunway Topdown BottomUp optie gratis bij Duette en Plissé!

In de periode van 1 januari 2019 tot en met 28 februari 2019 ontvangt u de Top Down Bottom Up optie gratis op Duette® & Plissé Shades. Het voordeel kan oplopen tot  € 35,- per product!

Sunway Winteractie 2018: TopDown BottomUp optie gratis bij Duette en Plissé!

 


€400,- combinatievoordeel op de Auping Original boxspring

Kies voor een complete Original boxspring met hoofdbord, bedbodem en matras en ontvang €400,- combinatievoordeel. De Original boxspring biedt optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS). De verschillende ventilerende materialen van de boxspring met spiraalbodem en matras zorgen voor een perfect samenspel. Kom naar onze winkel en ervaar de Original boxspring zelf.

auping original boxspring combinatievoordeel