‘En…Actie!’

Regelmatig treft u hier leuke aanbiedingen en acties op het gebied van wonen. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws of kijk/ volg op onze Facebook pagina voor het laatste nieuws en de actuele acties. Heeft u elders een actie gezien van een van onze leveranciers en hebben wij deze hier nog niet gepresenteerd, neem dan gerust contact met ons op, wij proberen zoveel mogelijk alle aanbiedingen te volgen.


 Auping ‘extra verstelbaarheid cadeau!’

Van zaterdag 19 mei tot en met zondag 17 juni ontvangt u bij aankoop van een verstelbaar bed een upgrade cadeau!

Vraag in de winkel naar de voorwaarden!

Extra verstelbaarheid cadeau!

Van zaterdag 19 mei 2018 tot en met zondag 17 juni 2018 ontvangt u bij aankoop van een verstelbaar bed een upgrade cadeau!

 


MLine droomdealweken!

Met de eerste warme dagen van het seizoen achter de rug en de zomer voor de deur is goede ventilatie essentieel voor een gezond en constant slaapklimaat. En daarmee dus ook voor een goede nachtrust. Dankzij de toepassing van zelf ontwikkeld, innovatieve technologieën geniet u met M line producten alle jaargetijden van een gezond slaapklimaat.

Van maandag 30 april tot en met zondag 17 juni 2018 krijgt u bij aankoop van MLine matrassen en MLine hoofdkussens de tweede voor de halve prijs!

MLine droomdealweken 2018: van maandag 30 april 2018 tot en met zondag 17 juni 2018 ontvangt u bij aankoop van MLine matrassen en MLine hoofdkussens de 2e voor de halve prijs!

Van maandag 30 april 2018 tot en met zondag 17 juni 2018 ontvangt u bij aankoop van MLine matrassen en MLine hoofdkussens de 2e voor de halve prijs!


€400,- combinatievoordeel op de Auping Original boxspring

Kies voor een complete Original boxspring met hoofdbord, bedbodem en matras en ontvang €400,- combinatievoordeel. De Original boxspring biedt optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS). De verschillende ventilerende materialen van de boxspring met spiraalbodem en matras zorgen voor een perfect samenspel. Kom naar onze winkel en ervaar de Original boxspring zelf.

auping original boxspring combinatievoordeel