‘En…Actie!’

Regelmatig treft u hier leuke aanbiedingen en acties op het gebied van wonen. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws of kijk/ volg op onze Facebook pagina voor het laatste nieuws en de actuele acties. Heeft u elders een actie gezien van een van onze leveranciers en hebben wij deze hier nog niet gepresenteerd, neem dan gerust contact met ons op, wij proberen zoveel mogelijk alle aanbiedingen te volgen.


 MLine zet de vaart erin: 2e matras en kussen voor de halve prijs!

Goed slapen begint met de juiste techniek. Van maandag 24 juli 2017 tot en met 10 september 2017 krijgt u de 2e matras en het 2e kussen voor de halve prijs.

Na de vakantieperiode weet iedereen het: oost, west, eigen matras is altijd het best!

MLine zet de vaart erin: 2e matras en kussen voor de halve prijs.

Goed slapen begint met de juiste techniek. MLine zet de vaart erin met een mooie actie: 2e matras en kussen voor de halve prijs!

 


Auping Summersale: 15% voordeel op het gehele Auping assortiment!

De looptijd van de actie is van zaterdag 8 juli tot en met zondag 3 september 2017.

In de actieperiode ontvang je bij bestelling van Auping producten 15% voordeel over alle binnen de actie vallende producten.

Het 15% voordeel geldt op de gehele Auping assortiment, inclusief de bedtextielcollectie van Beddinghouse ,de zomerdekbedden en de prestige kussens.

In de actieperiode ontvang je bij bestelling van Auping producten 15% voordeel over aale binnen de actie vallende producten.

Profiteer volop van deze mooie Auping Summersale: 15% voordeel op het gehele Auping assortiment.

 


Gratis strandlaken bij zomerdekbed Silvana Hawai!

In de zomermaanden krijgt u bij aankoop van een Silvana zomerdekbed Hawai een strandlaken gratis (zo lang de voorraad strekt)!

Tijdens de zomermaanden krijgt u een strandlaken gratis bij aankoop van een Silvana zomerdekbed Hawai (zolang de voorraad strekt).

Gratis strandlaken bij aankoop van een Silvana zomerdekbed Hawai.

 


Opruiming dekbedovertrekken!

Vanaf 27 juni 2017 start de opruiming van dekbedovertrekken onder het motto:

2e DEKBEDOVERTREK VOOR € 1,00!

 


Gratis Greenline ondervloer bij aankoop van een geselecteerde PVC vloer (vanaf 15 m2)!

Van 1 juli tot en met 30 september 2017 krijgt u bij geselecteerde PVC vloeren een gratis Greenline ondervloer (vanaf 15 m2).

Greenline ondervloer gratis bij geselecteerde PVC vloeren.

Van 1 juli tot en met 30 september 2017 krijgt u bij geselecteerde PVC vloeren een gratis Greenline ondervloer (vanaf 15 m2).

Er is niets heerlijker dan het gevoel thuis te komen na een zware werkdag en zich vrijuit te kunnen ontspannen in een warme en gezellige huiskamer. PVC vloeren zijn hier uitermate geschikt voor. In ruime keuze als hout- en steendessins leverbaar in glue of click.

 


€400,- combinatievoordeel op de Auping Original boxspring

Kies voor een complete Original boxspring met hoofdbord, bedbodem en matras en ontvang €400,- combinatievoordeel. De Original boxspring biedt optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS). De verschillende ventilerende materialen van de boxspring met spiraalbodem en matras zorgen voor een perfect samenspel. Kom naar onze winkel en ervaar de Original boxspring zelf.

auping original boxspring combinatievoordeel