‘En…Actie!’

Regelmatig treft u hier leuke aanbiedingen en acties op het gebied van wonen. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws of kijk/ volg op onze Facebook pagina voor het laatste nieuws en de actuele acties. Heeft u elders een actie gezien van een van onze leveranciers en hebben wij deze hier nog niet gepresenteerd, neem dan gerust contact met ons op, wij proberen zoveel mogelijk alle aanbiedingen te volgen.


  MLine actie: Slapen als een kampioen!

Bij MLine  krijgt u de 2e MLine matras en het 2e MLine hoofdkussen voor de halve halve prijs tot en met 11 februari 2018!

Bij aankoop van een 2 persoons bed/boxspring krijt u een winterpakket ter waarde van € 627.00 gratis!

Tevens zorgt MLine op locatie in PyeongChang voor een uitstekende nachtrust voor onze Olympische sporters van TeamNL door middel van het Athletic Pillow hoofdkussen!

2e MLine matras en MLine hoofdkussen halve prijs OF Winterpakket twv €627.00 gratis bij aankoop van een 2 persoons bed/boxspring! Nu beschikbaar: TeamNL Athletic Pillow voor een uitstekende nachtrust!

Actie Slapen als een Kampioen tot en met 11 februari 2018: 2e MLine matras en MLine hoofdkussen halve prijs OF Winterpakket twv €627.00 gratis bij aankoop van een 2 persoons bed/boxspring!
Nu beschikbaar: TeamNL Athletic Pillow voor een uitstekende nachtrust!


€400,- combinatievoordeel op de Auping Original boxspring

Kies voor een complete Original boxspring met hoofdbord, bedbodem en matras en ontvang €400,- combinatievoordeel. De Original boxspring biedt optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS). De verschillende ventilerende materialen van de boxspring met spiraalbodem en matras zorgen voor een perfect samenspel. Kom naar onze winkel en ervaar de Original boxspring zelf.

auping original boxspring combinatievoordeel