‘En…Actie!’

Regelmatig treft u hier leuke aanbiedingen en acties op het gebied van wonen. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws of kijk/ volg op onze Facebook pagina voor het laatste nieuws en de actuele acties. Heeft u elders een actie gezien van een van onze leveranciers en hebben wij deze hier nog niet gepresenteerd, neem dan gerust contact met ons op, wij proberen zoveel mogelijk alle aanbiedingen te volgen.


Luxaflex actie: GRATIS Hub Kit bij 3 PowerView aangestuurde producten!

Van 1 oktober tot en met 15 november 2017 krijgt u een Luxaflex Hub Kit gratis bij aankoop van drie Luxaflex PowerView aangestuurde producten.

Van 1 oktober tot en met 15 november 2017 krijgt u een Luxaflex Hub Kit gratis bij aankoop van drie Luxaflex PowerView aangestuurde producten.

 


Sunway najaarsactie: GRATIS Topdown / Bottomup optie!

Sunway najaarsactie van 1 oktober tot en met 26 november 2017: gratis Topdown/Bottomup optie!

In de periode van 1 oktober tot en met 26 november 2017 ontvangt u de TopDown / Bottomup functie gratis op Sunway raambekleding.

 


Omdat jij uniek bent … is jouw Auping matras dat ook !

De Auping matrassen zijn vernieuwd, maak gebruik van het introductievoordeel van 20%!

20% voordeel op alle Auping matrassen! vraag in de winkel naar de voorwaarden.
Tussen 30 september en 19 november 2017 ontvangt u 20% voordeel op alle matrassen en toppers.


Desso Natural Living Woontrend Aktie!

Desso Natural Living Woontrend Aktie: tijdelijk 15% kortn op een aantal geselecteerde tapijtkwaliteiten van Desso!

VLIEGEN WONINGINRICHTING GULPEN: Van 1 augustus 2017 tot en met 31 oktober 2017 ontvangt u 15% korting op een aantal geselecteerde tapijtkwaliteten.

 


 Opruiming showmodellen, onder andere Auping, Norma, M-Line en Kreamat!

Het is weer tijd voor nieuwigheden op woon- en slaapgebied. Uiteraard gaan wij daar in mee. Maar daar hebben we natuurlijk ook plek voor nodig. Daarom kunt u vanaf 4 september profiteren van goede aanbiedingen van al onze showmodellen. Kom naar de winkel en kijk of u van een mooi voordeel kunt profiteren!

 

 


GRATIS Nescafé Dolce Gusto Mini Me bij aanschaf van 2 Silvana Support hoofdkussens!

Uitgerust wakker worden lukt beter met een kussen dat bij uw slaapstijl past! In de Silvana Support Collectie vindt u precies wat u zoekt! Het is geen probleem een kussen eerst een aantal nachten op proef mee naar huis te nemen om een duurzame beslissing te maken.
Je wordt nu nog lekkerder wakker, want tot en met 29 oktober 2017 krijgt u een Nescafé Dolce Gusto Mini me gratis bij aanschaf van 2 Silvana Support hoofdkussens.

 

Bij aanschaf van 2 Silvana Support Hoofdkussens een gratis Dolce Gusto Mini Me!

 

 


 MLine zet de vaart erin: 2e matras en kussen voor de halve prijs!

Goed slapen begint met de juiste techniek. Van maandag 24 juli 2017 tot en met 29 oktober 2017 krijgt u de 2e matras en het 2e kussen voor de halve prijs.

Na de vakantieperiode weet iedereen het: oost, west, eigen matras is altijd het best!

MLine zet de vaart erin: 2e matras en kussen voor de halve prijs.

Goed slapen begint met de juiste techniek. MLine zet de vaart erin met een mooie actie: 2e matras en kussen voor de halve prijs.


€400,- combinatievoordeel op de Auping Original boxspring

Kies voor een complete Original boxspring met hoofdbord, bedbodem en matras en ontvang €400,- combinatievoordeel. De Original boxspring biedt optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS). De verschillende ventilerende materialen van de boxspring met spiraalbodem en matras zorgen voor een perfect samenspel. Kom naar onze winkel en ervaar de Original boxspring zelf.

auping original boxspring combinatievoordeel