‘En…Actie!’

Regelmatig treft u hier leuke aanbiedingen en acties op het gebied van wonen. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws of kijk/ volg op onze Facebook pagina voor het laatste nieuws en de actuele acties. Heeft u elders een actie gezien van een van onze leveranciers en hebben wij deze hier nog niet gepresenteerd, neem dan gerust contact met ons op, wij proberen zoveel mogelijk alle aanbiedingen te volgen.


 Auping voorjaarsactie: JIJ bent uniek, jouw AUPING matras ook!

 Auping gelooft niet in het ‘One size fits all’ concept. Iedereen is uniek, dus daar hoort een unieke matras bij. Passend bij jouw persoonlijke voorkeur. Bij Auping vind je de matras die perfect bij je past.

Tussen 10 maart en 8 april 2018 krijg je 15% voordeel op alle Auping matrassen en Auping toppers.

Auping Voorjaarsactie: JIJ bent uniek, jouw AUPING matras ook!

Van 10 maart tot en met 8 april 2018 ontvangt u 15% korting op alle Auping (top)matrassen!


MLine voorjaarsvoordeel 2018!

De Olympische Spelen zijn weer achter de rug en ook de Paralympics zijn afgelopen. Dat betekent dat de lente voor de deur staat en dat is aan alles te merken. In de natuur, maar ook in ons dagelijks leven. De lucht zit vol met energie en dankzij de langer wordende dagen voelt het alsof we meer tijd hebben voor alles wat ons bezighoudt. Om overdag en ’s avonds maximaal te genieten van alles wat het voorjaar te bieden heeft, is een goede nachtrust belangrijk. En dat vinden onze klanten ook. Daarom staat er nu weer een belangrijke actieperiode, met onder andere Pasen, voor de deur.

Van 19 maart tot en met 29 april 2018 ontvangt u tot wel € 400.00 korting op een nieuwe MLine matras. Kiest u voor een komplete MLine boxspring of een MLine MultiMotion ontvangt u het hoofdbord gratis.

MLine Voorjaarsvoordeel 2018

Van 19 maart tot en met 29 april 2018 ontvangt u tot wel € 400.00 korting op een nieuwe MLine matras. Kiest u voor een komplete MLine boxspring of een MLine MultiMotion ontvangt u het hoofdbord gratis.


€400,- combinatievoordeel op de Auping Original boxspring

Kies voor een complete Original boxspring met hoofdbord, bedbodem en matras en ontvang €400,- combinatievoordeel. De Original boxspring biedt optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS). De verschillende ventilerende materialen van de boxspring met spiraalbodem en matras zorgen voor een perfect samenspel. Kom naar onze winkel en ervaar de Original boxspring zelf.

auping original boxspring combinatievoordeel